Over ons

Zelfbedacht B.V. is een klein consultancybureau in 2018 opgericht door Ronald van den Heuvel. Zelfbedacht staat voor fris, origineel en oorspronkelijk. Wij geloven dat de oplossing moet passen bij het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken van uw IT doelen door onze uitgebreide kennis van Business & IT alignment, Enterprise en Solution architectuur, tezamen met veel strategische en management ervaring.

Voorbeelden van projecten zijn:

  • Innovatie door middel van blockchain technologie op het gebied van gebiedsontwikkeling, fair-trade agri transparantie en zakelijke dienstverlening.
  • Analyse van architectuur van hoog-beschikbare systemen.
  • Creeren van nieuwe capabilities zoals Enterprise Architectuur, Data Science en innovatie.
  • Carve-outs.
  • Ad hoc architectuur advies & reviews.
  • Interim management van IT afdelingen.
Profiel

Ronald van den Heuvel

Oprichter, Enterprise Architect en Interim-manager

Mijn passie is het behalen van bedrijfsdoelstellingen met IT. IT is al lang geen nevenactiviteit meer maar is een kerncomponent binnen producten en diensten. Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen kan door een gedegen architectuur die voldoende specifiek is voor het uitvoeren van de strategie. Niet te veel architectuur maar ook niet te weinig. Immers, IT verandert continu en inzicht in de huidige omgeving essentieel om te kunnen veranderen. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Innovatie, IT-verandering, Software-ontwikkeling en (enterprise, solution, software) architectuur. Met mijn technisch kennis lukt het mij om de verbinding te maken tussen business en IT om zo tot een werkende, passende, oplossing te komen. Naast mijn werk ben ik bezig met een promotieonderzoek bij de Open Universiteit wat zich richt op Business IT alignment in netwerkorganisaties. U kunt mijn publicaties vinden onder de publicaties sectie.

Opleidingen

Master of Science (MSc / drs.) - Business Process Management & IT - Open Universiteit
Bachelor (B / ing.) - Informatics & Interaction Design - The Hague University of Applied Sicences

Ervaring & interesse

(Enterprise, Solution, Software) Architectuur Data science Software-ontwikkeling Programmeren Agile (Scrum, Safe, Kanban) (Verander) management Innovatie en technologie Carve-outs / mergers

Branches

Transport & logistiek Beveiliging Finance Trade Healthcare Start-ups Engineering & Architectuur